Jag vill shoppa nuu

Lite av en jävla massa grejer jag tänker köpa när jag far till sthlm nästa gång.
Har sovit nästan nonstop sen i lördags morse när jag gick och la mig typ vid fem, och snart tänker jag sova lite till. Jag förstår inte hur jag kan vara så jävla trött hela tiden!


Är med Felicia

Kom just hem från stan, först for jag och pappa och drack kaffe på nikolai, sen och shoppa lite, smink och en skiva. Efter det for vi och hämtade tony och for och handla, och till slut hämtade vi upp Felicia :)
Nu sitter jag i vardagsrummet med Fluppegull, blir middag och käläs ikväll!


gamla bilder på mig och bubbe ^^

......

Can't you see that I'm the one who understands you?
Been here all along so why can't you see, you belong with me

where did we go wrong?
- jag vet exakt. men jag tror och hoppas verkligen att vi kommer hitta tillbaka till varandra.

Good riddance

Time grabs you by the wrist directs you where to go
So make the best of this test and don't ask why


Knock knock, who's there?

Me, i kill you!
När klockan är sju på morgonen, man inte har somnat ännu och försöker koncentrera sig på nån brittisk kärlekskomedi som just börjar på TV4 Film, och är inte trött men känner sig lite snurrig och mår allmänt konstigt. DÅ, DÅ, DÅÅÅ är det jävligt irriterande när en låt, som får mig att tänka på någon 80-tals discofilm eller liknande spelas på radion, som går "i just cant get enough, i just cant get enough, i just cant get enough, i just cant get enough, i just cant get enough OCH SÅ VIDARE". Fyfan säger jag bara. I SURE AS HELL CAN GET ENOUGH!
Jag är inte trött. Och det stör mig lite jävligt. Så jag ska pina i mig en helvetes jävla massa kaffe ikväll så jag orkar hålla mig vaken och festa med brudarna hela natten.
JAG ÄR INTE TRÖTT!!! Däremot är jag på väldigt dåligt humör.

 this is how i feel.

Vidriga och jävligt onödiga varlser/kräk!

För en stund sen märkte jag hur någonting kröp precis brevid mitt ansikte på kudden, jag flög upp och såg att det var en spindel, och skrek allt vad jag orkade. Så jävla högt så jag höll på skrämma livet ur pappa och nu har jag ont i halsen...
Spindlar är det värsta jag vet och troligen min största fobi.


Jag suger verkligen på att uppdatera

Nog för att inte ens hälften så många som läste min gamla blogg läser den här, men ändå.

Idag när Felicia slutade skolan åkte hon hit med papi, niice. Sen kom Jan hit också på kaffe. Det var meningen att jag och Felicia skulle åka med till stan sen, men vi orkade inte, plus att det regnade som fan. Sen började det åska så inåt helvete också, jag hatar åska! En smäll när det var precis brevid oss så skakade fan huset, och jag skämtar inte. Fyfaaaan säger jag bara!
Felicia och jag gick ner till stranden och bryggan och fotade lite också, blev ganska bra bilder :)


En bild som jag fotade och klistrade ihop åt Felicia.

Felicia har tagit bilderna på mig :)



PUSS


sleep well

Fyfaaaan, jag borde verkligen börja försöka svänga tillbaka dygnet, Klockan är fan sex snart och jag är inte ens trött ännu.
Ikväll var jag med Aida baby till adlon och käkade pizza, niice. Sen kom Viggo dit, Aida for hem och jag for med Viggo på lite cruise. Sen till Simon på film, kom hem för några timmar sen.




.Bild från 2002.
Ett helt jävla år sedan du lämnade denna planet.
Ord kan inte beskriva hur jag känner, hur saknaden svider.

Hemma från Sverige

Jag har varit i sverige över helgen för att fira min kusin som fyller 30, fast egentligen fyller hon först i september..
For dit i fredags kl 1 med pappa och Jojjo, blev lite middag när vi kom dit och sedan gick jag och la mig ganska tidigt.
Steg upp på dagen på lördan och började fixa mig, vid fyra började det komma en massa gäster och vid 6-7 tiden blev det middag. Vi var väl ungefär 45-50 personer :)
Vid nio fick jag en förjävlig huvudvärk så jag gick och la mig, och när jag steg upp två timmar senare var den helt borta = på med klackarna, gå och visa att man lever, samla ihop gäng och fram med tequilan! Efter det blev det att dansa som faan, jag t.o.m buggade med Henke, haha! "Nej jag kan inte bugga" sa han åt mig, sen visade det ju sig att han kommit trea i SM (för en jävla massa år sedan, men ändå). Vid tre på natten började folk försvinna, och vid 6 var det bara jag kvar på dansgolvet som stod och dansade och sjöng med till Elvis och någon enstaka som satt/sov i sofforna, då insåg jag att det nog var dags att gå och sova..
Idag var det jobbigt som fan att stiga upp. Bara packa, och hoppa in i bilen mot Örebro där vi skulle släppa av Petra som skulle tillbaka till Oslo, börja köra mot stockholm och hämta upp Tony och Krista, sen mot kapellskär och en rykande rosella.
Jag fick lite shoppat också, i fredags och idag. Tre toppar, ett par leggings, några ringar, ett par örhängen, solbrillor, nagellack och lite smink :)

PUSS

lalalaa.......

Ikväll var jag en stund med Felicia och Jan, det var trevligt, det var så länge sedan jag umgicks med någon av dem så attt. :)
Imorgon måste jag stiga upp tidigt och fara till ams, och så funderar jag på att våldgästa Karin på sjukhuset, HEHE. Sen måste jag packa en massa imorgon, vet fan inte alls vad jag ska ha med mig i helgen. Det vore ju bra om man visste vad det ska bli för väder...


Trevlig början på en kväll iallafall.

Ikväll for jag ut med syster långåthelvete till Lemland och träffade Martin, Sebbe och Robin. Hade rikigt kul, spelade ölspelet och simmade. Sen blev det prat om gammalt skit och jag började må dåligt.. Så jag ringde världens bästa bror som kom efter mig och körde hem mig. Och tack till Aida som stod ut med mitt nojs.

Nu är jag som sagt hemma och ska sova så småningom.


vissa saker glömmer man aldrig


Söndag

Idag vaknade jag först vid fyra, haha. Jag borde börja försöka svänga tillbaka dygnet snart.
Nåja, jag steg upp och duschade och fixade mig lite, och så körde pappa mig till mamma och så åt jag middag där. Efter det for vi till ämnäs för min morfar fyllede år idag :)
Sedan åkte jag med min bror till stan på hojen, och träffade systerr. Jag tyckte att vi skulle hitta på något bus, men vi kom inte på något förutom att ägga folks hus/bilar, men det tyckte inte hon var någon bra idé, till min stora besvikelse haha. Vi for och spelade minigolf istället, jag vann om man räknar efter min teori (mest slag vinner). ;)
Sen for vi till mig och käkade upp kladdkakan aida och jag gjorde igår, och nuu har jag tråkigt för hon for hem pga att hon ska jobba imorgon. Fyfan vad alla ska jobba hela tiden!

When everything's made to be broken

... i just want you to know who i am
And you can't fight the tears that ain't coming
or the moment of truth in your lies


Igår hade jag mys, tihi. :)
Aida är hemma hos mig nuu, och vi funderar på att laga kladdkaka.


Bild från julafton 08 <3

oh what a mistake..

.. to talk you down like that and im sorry, so wont you come and fight back?

Fan vad nöjd jag är med tatueringen, nästan bästa av allt är att min familj gillar den också. Mamma gillade inte riktigt idén att jag sku tatuera mig men jag tror hon har ändrat sig om det nu, haha.

Nu ska jag fixa mig lite, senare ska jag fara iväg långåthelvete och blir där ikväll.

Gaddad :D


Några bilder från idag

Alla bilder är tagna av Simon (www.romu.nu)  :)



Tattoo

Imorgon någongång på dagen blir det tatuering! Jag har gjort en egen liten skiss hur jag ungefär vill ha den men jag har också berättat för Nathalie hur jag vill ha den och hon har gjort en skiss, fast jag har inte sett den ännu. Men tydligen har hon visat den för sju pers och alla har tyckt att den är skitsnygg, så får se vad jag tycker imorgon när jag får se den. Jag är så jävla pepp! :)

Snart blir jag upphämtad av Simon och Celie och så bär det av på picknick, vet dock inte vart vi ska fara ännu.

"klart det, jag äter alltid kött på onsdagar!"

Haha. Det gör jag inte. Kommer antagligen aldrig äta kött igen, oavsett hur gott det är så äcklar det mig.
Men nu har jag fått två samtal i rad, i det första frågades det om jag äter kött imorgon. Och om jag äter vitlöksbaguetter, eller någonting i den stilen. Det andra om jag gillar sparris och champinjoner.
För jag ska nämnligen på picknick med Simon och Celie imorgon :)


Celies bild

you can talk all you want..

.. cause my skin is really thick.

Hade nog ganska kul igår, först var vi ute på granö och sedan for vi till stan till Jonte. Jag for hem vid tretiden, Jimmy och hans mamma var snälla och körde hem mig för jag var så förbannat trött.


Happyface

Egentligen skulle jag ha tatuerat mig idag, men det skjuter jag upp för världens bästa Tim kommer hem OCH DET SKA FIRAS!! Den lilla bögen har varit på jobb i nästan två månader, och det tycker jag att är alldeles för länge.

Klart som fan man kan köpa glädje för pengar


Jag tror att jag blev lite kär.


Jonää..

..då har jag alltså skaffat blogg igen. I'm back in the game, losers!


RSS 2.0